lovireUn tânăr de 23 de ani, a sunat la numărul de urgenţă 112, în timp ce era agre­sat fizic de doi bărbaţi, tată şi fiu, cu un par la nivelul feţei şi corpului. La dispe­ceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj pentru aplanarea unui conflict ce a avut loc în Cartierul Sânnicolau Mic din municipiul Arad.
La faţa locului, după verificările efectuate, jandarmii au constatat faptul că cel care a făcut apelul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a fost agresat fizic de către Dorel C., în vârstă de 47 de ani şi Adrian C., în vârstă de 19 ani, tată şi fiu, din municipiul Arad. „Persoana vătămată a suferit leziuni traumatice, la nivelul feţei şi corpului, ca urmare a loviturilor cu un obiect din lemn”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectorarului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă. Un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului i-a acordat bărbatului primul ajutor iar acesta a fost transportat la UPU Arad.
Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de constatare, cele două persoane fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Recomandările redacției