lovireUn tânăr de 23 de ani, a sunat la numărul de urgenţă 112, în timp ce era agre­sat fizic de doi bărbaţi, tată şi fiu, cu un par la nivelul feţei şi corpului. La dispe­ceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj pentru aplanarea unui conflict ce a avut loc în Cartierul Sânnicolau Mic din municipiul Arad.
La faţa locului, după verificările efectuate, jandarmii au constatat faptul că cel care a făcut apelul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a fost agresat fizic de către Dorel C., în vârstă de 47 de ani şi Adrian C., în vârstă de 19 ani, tată şi fiu, din municipiul Arad. „Persoana vătămată a suferit leziuni traumatice, la nivelul feţei şi corpului, ca urmare a loviturilor cu un obiect din lemn”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectorarului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă. Un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului i-a acordat bărbatului primul ajutor iar acesta a fost transportat la UPU Arad.
Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de constatare, cele două persoane fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției