Jandarmii au prins în flagrant doi bărbați la braconaj

0
693

În această dimineață, în jurul orei 6.00, un echipaj de Jandarmerie aflat într-o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol, a prins în flagrant doi bărbați cu vârste de 36, respectiv 46 de ani, ambii din Mândruloc, în timp ce scoteau trei plase monofilament de tip setcă, montate de către aceștia pe râul Mureș, încă din seara precedentă.

Din verificările preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați, folosindu-se de o barcă cu motor, au montat în seara zilei de 12 aprilie, trei plase monofilament de tip setcă cu lungimi de aproximativ 50 de metri fiecare, pe un braț al râului Mureș în dreptul localității Cicir, județul Arad.

 Întâmplarea a făcut ca în această dimineață, cei doi bărbați să se întoarcă pe râul Mureș și să verifice setcile, moment în care au fost prinși în flagrant de către echipajul de Jandarmerie. În barcă au fost găsiți mai mulți pești de diferite specii și dimensiuni. Conform procedurilor, peștii încă în viață, au fost eliberați în apă.

Ca urmare, setcile și barca cu motor au fost confiscate de către jandarmii arădeni, iar cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru ,, deținerea și utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament’’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.