lovireJandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Pecica au fost solicitaţi, zilele trecute, pentru a aplana un conflict ce a avut loc într-un imobil din localitate.
O femeie în vârstă de 45 de ani a fost ameninţată şi agresată de soţul ei, de aceeaşi vârstă, în domiciliul conjugal, aceasta mai reclamând şi faptul că, din cauza consumului de băuturi alcoolice, acesta a provocat scandal în mod repetat.
„Bărbatul a părăsit domiciliul de câteva luni, iar la sfârşitul săptămânii a revenit şi a ameninţat-o pe femeie, trecând şi la acte de violenţă. Deşi jandarmii au intervenit prompt, femeia nu a dorit să depune plângere, spunându-ne că se mai gândeşte. În plus, s-a dus la medic iar, de câteva luni, a părăsit domiciliul conjugal. Iniţial s-a dus la medic, dar nu a fost cazul de îngrijiri medicale”, ne declară mr. Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.
La începutul săptămânii, însă, femeia a depus plângere, iar jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „ameninţarea” şi „lovirea sau alte violenţe”.
(D.D.)

Recomandările redacției