Jandarmii cercetează un bărbat care şi-a bătut soţia

0
211

lovireJandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Pecica au fost solicitaţi, zilele trecute, pentru a aplana un conflict ce a avut loc într-un imobil din localitate.
O femeie în vârstă de 45 de ani a fost ameninţată şi agresată de soţul ei, de aceeaşi vârstă, în domiciliul conjugal, aceasta mai reclamând şi faptul că, din cauza consumului de băuturi alcoolice, acesta a provocat scandal în mod repetat.
„Bărbatul a părăsit domiciliul de câteva luni, iar la sfârşitul săptămânii a revenit şi a ameninţat-o pe femeie, trecând şi la acte de violenţă. Deşi jandarmii au intervenit prompt, femeia nu a dorit să depune plângere, spunându-ne că se mai gândeşte. În plus, s-a dus la medic iar, de câteva luni, a părăsit domiciliul conjugal. Iniţial s-a dus la medic, dar nu a fost cazul de îngrijiri medicale”, ne declară mr. Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.
La începutul săptămânii, însă, femeia a depus plângere, iar jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „ameninţarea” şi „lovirea sau alte violenţe”.
(D.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.