Jandarmii i-au făcut o bucurie unui bărbat din comuna Săvârșin, care și-a pierdut portofelul pe marginea drumului

0
387

Un bărbat din satul Pârnești, comuna Săvârșin a tras o spaimă sănătoasă atunci când, ajuns acasă, a constatat că portofelul, în care avea toate actele, cardurile bancare și niște bani, îi lipsește.

O parte dintre noi cunoaștem acel sentiment creat de pierderea unui portofel, dar mai ales impactul puternic când realizezi că ți-ai pierdut toate actele… La bani aproape că nu ne mai gândim.

De o astfel de experiență a avut parte un arădean care, ajuns la domiciliu în localitatea Pîrnești, a constatat că nu-și găsește portofelul în care avea acte, carduri bancare și o sumă de bani.

L-a căutat peste tot! A răscolit autoturismul cu care s-a deplasat, portofelul, nicăieri.

În acest timp, un echipaj de Jandarmerie a găsit portofelul pierdut pe marginea drumului, în apropierea localității Săvârșin, susțin cei de la Inspectoratul Județean al Jandameriei Arad.

Jandarmii au verificat conținutul și au observat că nu sunt departe de locația adresei din buletin, iar printre acte au găsit o hârtiuță pe care era scris un număr de telefon.

Cu speranța că vor da de proprietarul portofelului, au sunat la acel număr.

Păgubitul, împreună cu ginerele său, încă căuta portofelul în autoturism când a răspuns la telefon, iar la celalalt capăt, un bărbat se prezenta ca fiind de la Jandarmerie.

Întâi, puțin intrigat de apel, omul a înțeles imediat intenția oamenilor legii când a aflat că aceștia i-au găsit portofelul și l-au invitat la sediu să-și recupereze bunul pierdut.

Bucuria din ochii omului când i-am înapoiat portofelul ne-a fost răsplată, însă trebuie să acordăm o atenție mai mare bunurilor personale.

Acesta a fost un caz fericit și nu întodeauna se întâmplă așa, mai spun cei de la Jandarmerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.