Jandarmii timișoreni vor asigura ordinea la meciul UTA Arad – Dinamo București

1
418

Jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara vor asigura duminică măsuri de ordine și siguranță pe timpul desfășurării meciului de fotbal ce are loc, începând cu ora 20.45, pe stadionul „Francisc von Neuman” din municipiul Arad.

Având în vedere măsurile stabilite pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, competiția sportivă se va desfășura fără spectatori.

Gruparea de Jandarmi  Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, Inspectoratul de Poliție Județean Arad și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

„Pentru a se asigura buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii recomandă respectarea regulilor privind distanțarea fizică și a măsurilor de protecție sanitară, respectarea indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. 

1 COMENTARIU

  1. Păi dacă se joacă fara spectatori pt ce asigură ordinea la meci…?..Sa nu se bată jucătorii sau antrenorii intre ei.?…D-na Stoica…pt ca a-ti publicat articolul asta.?…De plictiseală…?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.