jandarmiEfective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad sunt angrenate în acest sfârşit de săptămână, într-o serie de misiuni, cu prilejul desfăşurării manifestărilor publice.
Astfel, jandarmii vor veghea la buna desfăşurare a evenimentelor ce au loc în cadrul Festivalului „Motorok la Pecica”, manifestărilor de promovare a motociclismului, caravanei din zona ştrandului Neptun, manifestării cultural-artistice „Ieşitul la ţarină” din localitatea Tauţ şi a celei de pe Muntele Găina. De asemenea, jandarmii se vor afla şi la locul de desfăşurare a manifestărilor prilejuite de zilele localităţilor Petriş, Păiuşeni, Monoroştia şi Dorobanţi, pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii de ordine şi siguranţă publică.
Pentru a preveni producerea de fapte de natură contravenţională sau infracţională, jandarmii recomandă participanţilor la manifestări să acorde o deosebită atenţie bunurilor personale, să evite locurile foarte aglomerate iar, în situaţia în care iau cunoştinţă de săvârşirea de fapte antisociale, să solicite sprijinul echipajelor aflate la faţa locului. Cetăţenii pot solicita sprijin apelând numărul 112 şi 0257.514900 al dis­peceratului Jandarmeriei Arad. „În aceas­tă perioadă, vor fi desfăşurate şi misiunile perma­nente, respectiv cele de pază şi protec­ţie instituţională şi misiunile pentru menţinerea ordinii publice în sistem integrat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.      (C.G.)

Recomandările redacției