Jean Todt s-a întâlnit față în față cu Michael Schumacher, acesta spune că fostul campion este un luptător

0
260

Jean Todt, este unul dintre cei mai cunoscuți conducător din Formula 1, șef al celor de la Ferrari, a făcut recent o dezvăluire în care spune că l-a văzut pe Michael Schumacher, dezvăluirea acestuia a făcut foarte rapid înconjurul lumii.
După întâlnirea față în față cu Schumacher, Jean Told a spus despre acesta că este un luptător.
„L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând. Pentru asta, el și familia lui muncesc împreună zi de zi”, a dezvăluit Todt, pentru Daily Mail.
Jean Todt și-a creat de-a lungul timpului o relație de prietenie cu Michael Schumacher, în special prin prisma faptului că Schumacher a scris istorie pentru constructorul de mașini. Familia Schumacher, împreună cu doctorii, fac tot ce le stă în puteri pentru ca starea fostului campion mondial să fie tot mai bună. Problema fostului mare campion este că în ultima vreme, din cauza faptului că a stat foarte mult la pat, Schumacher s-a confruntat cu probleme legate de atrofierea musculaturii.
Englezii de la Mirror susțin că Schumacher suferă de atrofie musculară și de osteoporoză, ceea ce a îngreunat munca doctorilor care se ocupă de acesta.
Persoanele din jurul fostului mare pilot din Formula 1 au încercat să mențină discreția în toată această perioadă, iar singurele informații primite legate de stare lui Schumacher sunt acelea că a suferit leziuni cerebrale severe.
Reputatul cardiolog francez Philippe Menasche, care s-a ocupat și în trecut de Michael Schumacher, este pregătit acum să efectueze un nou tratament bazat pe celule stem, scrie Contro Copertina, citat de Marca.
„Obiectivul este acela al regenerării sistemului central nervos al lui Michael“, a declarat Philippe Menasche, potrivit sursei citate.
Nicola Acciari, un neurochirurg din Bologna, care a urmărit situația lui Schumacher, a vorbit despre tratamentul la care va fi supus din nou legenda din Formula 1, însă este destul de sceptic. „În ultimii 20 de ani, știința a progresat enorm în ceea ce privește tratamentul cu celule stem, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că știm foarte puține lucruri despre creierul omului. Nu avem cum să știm ce rezultate va aduce acest tratament“, a precizat și Acciari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.