travoltaCea mai mare pasiune a lui John Travolta este pilotajul, iar actorul a povestit care au fost cele mai memorabile zboruri ale sale, de când pilotează, conform BANG Showbiz.

Actorul american este proprietarul a patru avioane cu reacție și este celebru și pentru că are o pistă de aterizare chiar în fața casei sale din Florida.

„Cel mai frumos zbor al meu a fost probabil primul zbor singur”, a declarat el cu ocazia celei de-a 11-a ediții anuale a premiilor Living Legends of Aviation, gală desfășurată vineri, 17 ianuarie, la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. „De fapt de fiecare dată prima oară este cel mai bine: primul meu zbor singur, primul zbor pe un avion cu reacție, ș.a.m.d.”, a mai susținut el.

John Travolta avea cinci avioane — un Boeing 707 personalizat, trei avioane cu reacție Gulfstream și un model cu reacție Lear — dar a donat un avion de lux G-2 Gulfstream pentru Georgia Aviation Hall of Fame în 2012, în amintirea fiului său, Jett, care a încetat din viață în mod tragic în timpul unei vacanțe în Bahamas, în 2009.

Travolta, care a primit premiul Living Legends Ambassador of Aviation în 2007, mai are un fiu, Benjamin, 3 ani și o fiică, Ella, 13 ani, alături de soția sa, Kelly Preston.AGERPRES/

Recomandările redacției