Johnny Depp şi Amber Heard s-au despărţit după o ceartă legată de nişte excremente găsite în patul matrimonial de actor, informează Mediafax.

Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, a acuzat-o pe fosta sa soţie că a lăsat în pat fecale pentru a se răzbuna după ce actorul a întârziat la aniversarea ei. Potrivit presei britanice, un apropiat al actorului susţine că ar exista dovezi care fac legătura între Amber şi excrementele din patul lui Depp. Un reprezentant al lui Amber Heard a declarat, însă, că problema a fost cauzată de câinele fostului cuplu, Boo, care, de altfel, ar avea şi probleme de control al sistemului digestiv”.

În 2015, Amber s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp. Cei doi actori au încheiat divorţul în ianuarie 2017, după luni întregi în care Heard l-a acuzat pe Depp de violenţă domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de şantaj financiar.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”. Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Recomandările redacției