Joi începe vânzarea biletelor pentru partida cu U. Craiova 1948. Restricții suplimentare față de meciurile precedente

0
2068

Pentru meciul cu U. Craiova 1948, care va avea loc duminică 17 octombrie de la ora 17.30, clubul UTA nu va putea putea conta pe suporteri decât în limita a 50% din capacitatea stadionului. De asemenea, față de meciurile trecute, nu va mai putea fi permis accesul spectatorilor testați ci doar a celor vaccinați sau trecuți prin boală. Restricțiile sunt stabilite nu de către club ci de autoritățile sanitare, prin hotărâre de guvern.

În aceste condiții, pe lângă cele peste 3000 de locuri deja ocupate de abonați, clubul mai dispune de încă aproximativ 2000 de bilete pe care le va scoate la vânzare începând de joi, după următorul program:

Joi și Vineri, între orele 16-19, Sâmbătă între orele 10-13 și 16-19 iar în ziua meciului între orele 11-17. Pe platforma online biletele vor fi disponibile tot de joi, începând cu ora 16.

Accesul la meci se va face tot pe baza unei brățări care poate fi obținută de cei care prezintă dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării. Brățările se eliberează la stadion începând de vineri, după același program cu cel anunțat pentru vânzarea biletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.