Jorza rămâne mezin, dar Stahl îi calcă pe urme: „O să demonstrez că se poate conta pe mine”

0
206

În căutarea unui mijlocaș stânga, utiștii au accesat din nou propria pepinieră pentru Albert Stahl. Fotbalistul a împlinit 17 ani pe 11 ianuarie, a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai formației pregătire de Francisc Tisza și Sandu Țamboi, punând serios umărul la câștigarea celor 8 meciuri din sezonul de primăvară și implicit la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retro­gradare la Liga Elitelor.
Pe finalul săptămânii trecute, fotbalistul de bandă a fost chemat la prima echipă și a și evoluat în primele amicale ale verii. A dat satisfacție, iar stafful tehnic l-au inclus în lotul ce a plecat astăzi în cantonamentul din Austria. „Este prima mare realizare a carierei mele. Să treci de la competițiile de juniori la cele de seniori e un pas enorm, cu atât mai mult cu cât încă nu am împlinit 18 ani. Nu va fi ușor, dar o să demonstrez că se poate conta pe mine și la prima echipă. Este clar că va trebui să muncesc enorm, am jucători mai experimentați în fața mea, dar de aceea merg în Austria. Sper, doar, să fiu sănătos, restul va veni de la sine”, consideră tânărul fotba­list
Stahl are în față exemplul colegului de generație, Amir Jorza, născut tot în anul 1999 și care a debutat la UTA la 16 ani și aproape 2 luni. „Amir a arătat că se poate, nu văd de ce nu     i-aș călca pe urme. Nea’ Feri Tisza ne-a ajutat mult în ultimii ani, cum și faptul că domnul Cristi Păcurar, antreno-   rul care ne-a crescut este în stafful primei echipe, contea­ză enorm. Suntem mulți fotba­liști tineri la UTA, acest lucru îmi dă încredere și curaj, dar sper să fur cât mai multe de la jucătorii experimentați”, a adăugat tânărul fotbalist, aflat la primul cantonament din carieră în afara țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.