După o lună și jumătate de la startul sezonului în Liga a II-a, Șoimii Pâncota și-a găsit în sfârșit antrenor. Sârbul Nikola Jovanic a condus patru antrenamente la gruparea din Podgorie, unul pur fizic pe stadionul Gloria și alte trei cu accent pe tehnico-tactic pe arena CSȘ Gloria. „Știam la ce vin, chiar am văzut ultimele două partide ale echipei, cu Poli și Balotești, cunosc și situația grea din clasament. E mult de lucru, căci echipa nu e prea pregătită nici fizic, nici tactic, dar ne antrenăm zi de zi să creșteam la toate aspectele. Sunt încă în proces de cunoaștere cu jucătorii, încerc să-i valorific la maxim pe toți”, a menționat antrenorul sârb, care a mai lucrat cu Angelo Massone la Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 1, dar atunci șeful staffului tehnic a fost Vanja Radinovic.
O altă problemă majoră pentru tehnicianul de 30 ani ar fi lotul subțire de jucători. Chiar dacă pentru partida de sâmbătă, cu Berceniul,
i-ar putea avea la dispoziție și pe Dorinel Popa, Dumitru Mitu (accidentați etapa trecută), plus hondurianul Randy și japonezul Murakami, Jovanic mai dorește întăriri.
„Lotul e subțire numeric și avem foarte mulți jucători tineri. Ne-ar mai trebui jucători cu experiență, în special atacanți, dar sâmbătă sperăm să câștigăm primul meci din campionat”, a adăugat proaspătul „principal” al „șoimilor”, deținător al Licenței A UEFA.
Se aude că la Pâncota ar putea ajunge și fostul atacant al lui Poli, Gueye Mansour, dar senegalezul mai așteaptă să poarte o discuție cu Massone.

Recomandările redacției