Juan Passaglia este noul mijlocaș al celor de la UTA

0
216

Conducerea clubului a semnat, marți seara, un contract cu fotbalistul Juan Pablo Passaglia, care devine component al Bătrânei Doamne. Mijlocașul născut pe 24 mai 1989 în Argentina, la Rosario, joacă în România din anul 2019, când se transfera la Poli Iași.

Un jucător care nu mai are nevoie de prezentare. Din punct de vedere al cifrelor, e de departe cel mai bun fotbalist pe care l-a avut Iașiul în ultimele două sezoane. Are aproape 70 de meciuri în doi ani și 9 goluri marcate”, l-a caracterizat impresarul Bogdan Apostu.

Mijlocașul s-a declarat fericit să facă parte din lotul „Bătrânei Doamne” și speră la un sezon reușit alături de UTA.

Sunt fericit să fiu aici, la această echipă importantă a României. Sper că vom avea cu toții un an foarte bun, iar eu promit să ofer sută la sută. Voi da totul pe teren”, a punctat Juan Passaglia.

Antrenorul Laszlo Balint este convins de faptul că Juan va reușit să acopere poziția pe care o ocupă într-un mod inteligent și va aduce mari plusuri echipei.

Mă bucur că reușim să-l înregimentăm pe Juan, aveam nevoie de un astfel de mijlocaș căruia îi place mingea și jocul de posesie. Are inteligența necesară să acopere poziția respectivă, sunt convins că va fi un câștig important pentru noi”, a subliniat antrenorul Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.