Jucătorii de la UTA Arad au sperat până în ultima clipă la calificarea în play-off

0
148

După înfrângerea de pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 0-2, a echipei arădene UTA, Alexandru Albu a fost extrem de dezamăgit. După ratarea calificării în play-off-ul Ligii 1, acesta s-a prezentat la interviuri destul de abătut.

Universitatea Craiova și UTA Arad s-a jucat marți seara în cadrul etapei cu numărul 28 unde oltenii s-au impus cu 2 – 0.

La sfârșitul meciului, Alexandru Albu, fundașul central în vârstă de 27 de ani al arădenilor, a povestit ce s-a întâmplat în vestiar în momentul în care UTA a ratat matematic calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Ce să ne lipsească, poate un pic mai multă atitudine, trebuie să fim mai atenți la finalizare, pentru că ne-am creat câteva ocazii. Trebuie să fim mai atenți în apărare, pentru că am avut câteva greșeli și, ca de fiecare dată, adversarul ne taxează. E bine venită această pauză. Pe noi nu ne interesează adversarul, ci doar echipa noastră și trebuie să punem în practică ce lucrăm la antrenamente.

Se pare că vom juca în play-out. Tot vestiarul și-a dorit să evoluăm în play-off, dar nu am reușit din cauza noastră. Noi suntem de vină, jucătorii, nu antrenorii, pentru că noi jucăm pe teren. Am fost luați de val. Asta este. Mai sunt două meciuri până se termină campionatul și va trebui să fim atenți în play-out. Orice echipă are șansă în play-out, chiar și Iașiul care este ultima, dar important este să ne uităm doar la noi.

(n.r. întrebat despre o posibilă convocare la națională) Bineînțeles că sper la echipa națională, chiar dacă am avut probleme medicale. Îmi pare rău că nu am putut să îmi ajut mai mult colegii, dar dacă nu va fi acum, poate va fi data viitoare”, a spus Alexandru Albu, la flash-interviurile de după meci.

Totodată, portarul Florin Iacob, a fost extrem de dezamăgit de cele întâmplate pe ternul oltenilor, însă speră ca pauza ce urmează să ajute echipa arădeană să se pună la punct pentru următoarea perioadă.

E păcat, pentru că muncim, vorbim la începutul meciului să fim agresivi, dar facem total opus, aceleași greșeli. Asta este, mergem mai departe. Am avut multe de muncă, dar în același timp îmi pare și rău pentru că adversarii își creează ocazii. Se vede puterea echipelor FCSB, CFR, Craiova. Au foarte multe puncte acumulate și se vede și pe teren că au forță. Trebuie să fim realiști, pentru că play-out-ul ne și așteaptă. Ne e foarte greu să vorbim despre play-off. UTA e o echipă mare din România și sperăm să terminăm pe locurile de sus. E foarte bună pauză care vine, trebuie să reglăm multe lucruri, pentru că persistă greșelile. Și în play-out, la fel de greu o să fie”, a declarat Florin Iacob, portarul UTA-ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.