Wuhan Zall, echipa care a terminat anul 2019 pe locul 6 în clasamentul din prima ligă din China, a stat în cantonament nu mai puțin de trei luni. Gruparea originară din orașul în care a izbucnit pandemia de coronavirus se află în Spania de aproape trei luni, toate acestea deoarece a fost blocată de situația gravă din China, dar își pregătește revenirea acasă.
Chinezii au reușit să blocheze pandemia de coronavirus și situația din Asia s-a îmbunătățit în momentul în care COVID-19 a lovit Europa. Astfel, jucătorii și antrenorii de la Wuhan Zall au decis să revină în China pentru a se feri de criza care a apărut în Spania.
Jose Gonzalez, antrenorul formației Wuhan Zall, a vorbit despre decizia de a reveni în China în următoarele zile. Acesta este conștient că echipa sa va intra în carantină în momentul în care vor ajunge în Wuhan, dar este mai bine pentru ei să părăsească Spania, țară afectată grav de COVID-19.
„Lucrurile merg bine, acolo, în China, acum. Cel mai probabil, liga chineză va începe în mai. Va trebui să intrăm în carantină când ajungem, deci cu cât plecăm mai repede, cu atât mai bine”, a declarat antrenorul spaniol, conform Euronews.

Recomandările redacției