La finalul meciului cu Farul, sentimentele au fost amestecate în vestiarul Bătrânei Doamne. Pe de o parte un punct pe terenul echipei lui Gheorghe Hagi este un plus pentru mai toate echipele din campionat însă pe de altă parte, echipa a pregătit meciul la victorie și faptul că aceasta nu a fost obținută a lăsat un gust amar.

Paradoxal poate, Liviu Antal, un jucător ofensiv a părut mai degrabă mulțumit cu punctul câștigat în timp ce fundașul central Erico Da Silva a părut a sta mai mult cu gândul la cele două pierdute. Iată declarațiile celor doi:

Liviu Antal: Tot timpul pregătești meciul ca să nu iei gol, asta e cel mai important. Dacă nu primești gol, înseamnă că pleci acasă cu minimum un punct. Nu am avut multe acțiuni de atac, e adevărat, dar, una peste alta, e important că am luat un punct”

Erico da Silva:  „Nu știu de ce nu am fost mai curajoși pe atac. Am încercat, dar ei sunt foarte bine organizați la mijloc. E greu să îi depășești, ne-au pasat foarte mult. Am încercat să jucăm fotbalul așa cum îl știm și putem, dar nu ne-a ieșit. Nu am reușit să marcăm, din păcate, dar mergem mai departe cu încredere”

Pentru UTA, mai departe înseamnă partida cu FC Argeș de pe teren propriu, de peste o săptămână, una în care UTA nu mai are nicio altă variantă decât victoria dacă vrea să nu piardă teren important în lupta pentru play-off.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției