Federic Guerra, impresarul lui Junior Sambia, a vorbit despre starea de sănătate a fotbalistului său și a dezvăluit că mijlocașul de la Montpellier a ieșit din comă după ce a fost la un pas să piardă lupta cu noul Covid-19.
„Doctorii au oprit aparatele de ventilație, iar procesul este unul lung. Nu mai este în comă, așa că, fără îndoială, ne îndreptăm spre vești bune. Respiră singur, iar acesta este un lucru pozitiv. Protocolul a fost respectat. Vineri seara au oprit anestezicele. Acum respiră singur. E foarte obosit, vă dați seama, și va dura ceva. Se află sub o supraveghere continuă și nu ne așteptăm să apară complicații. Când aud acum de reluarea campionatului, mi se pare foarte dificil ca acest lucru să se întâmple”, a spus Federic Guerra, conform Le Figaro.
Junior Sambia (23 de ani) este primul jucător din Ligue 1 care primește teribila veste. Se pare că mijlocașul lui Montpellier a fost infectat în timp ce își făcea cumpărăturile, iar starea sa de sănătate a suferit o deteriorare galopantă.
Junior Sambia se afla în comă indusă la un spital din Franța, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și a avut simptome severe.

Recomandările redacției