Judecătorii din BEJ Arad pentru alegerile parlamentare vor fi desemnați vineri

0
283

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad informează că vineri vor avea loc trageri la sorți pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

În conformitate cu prevederile art. 13, alin. 2 din Legea nr. 208/2015, privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 745 din data de 03.09.2020, pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, vă aducem la cunoştinţă că reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi, a celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 06 decembrie 2020”, se arată într-o informare a Tribunalului Arad.

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:00, la sediul Tribunalului Arad, pe Bulevardul Vasile Milea, nr. 2-4, Arad, în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad.

Având în vedere starea de alertă pe teritoriul României, cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se va limita prezența persoanelor și anume: reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi a altor persoane interesate care participă la tragerea la sorţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.