Judo, primul sport de contact care organizează Campionate Naționale în pandemie

0
301

Clujul câștigă titlul la echipe feminin și ocupă primul loc al clasamentului general pe medalii la individual, în timp ce CSU CSM Pitești este campioană la întrecere pe echipe masculin.
Pentru două zile, Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov a reprezentat locul unde judoul a renăscut după o perioadă în care pandemia mondială generată de Covid-19 a oprit sportul în loc.
Au participat aproximativ 100 de judoka la concursul individual și 9 echipe (4 la masculin și 5 la feminin) și-au disputat titlurile de campioni naționali de seniori. Pentru Federația Română de Judo a reprezentat o premieră în ceea ce privește modalitatea de organizare și desfășurare a competiției, lucrul cel mai important fiind acela că toți participanții au respectat toate măsurile impuse de autoritățile naționale prin ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.
În clasamentul final al concursului individual, câștigătoarea U CSM Cluj Dinamo (3 aur, 2 argint, 2 bronz) a fost urmată pe locul secund de către CSM Pitesti (2 aur, 2 argint, 2 bronz) în timp ce locul al treilea a fost adjudecat de CSM Miercurea Ciuc (2 aur, 1 argint). La echipe, clasamentul a fost următorul:
Feminin: 1. U CSM Cluj Dinamo 2. CSM Pitesti 3. CS Rapid Bucuresti 3. SCM Deva „A” Masculin: 1. CSU CSM Pitești 2. CSM Miercurea Ciuc 3. CS Politehnica Iași 3. U CSM Cluj Dinamo.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.