Julia Roberts, transformată într-o „Kardashian“: actrița care a stat departe de on-line a strâns 3,6 milioane de urmăritori, în timp scurt

0
591

După ce a stat în umbră în mediul on-line, preferând să fie implicată în proiectele importante, Julia Roberts s-a alăturat comunității online de pe Instagram, în urmă cu câteva luni. A reușit să strângă „doar” 3,6 milioane de adepți. Deși are o carieră de peste 20 de ani, actrița de 51 de ani nu a reușit să dezvolte o comunitate care să influențeze nișa online. La fel cum au reușit au reușit Kim Kardashian, Kylie Jenner și nu numai. Dar Ellen Degeneres i-a arătat în timpul show-ului pe care aceasta îl moderează care sunt atuurile care te ajută să devii influencer.

Julia care a evitat în trecut să fie prezentă pe social media, a cedat insistențelor lui Ellen și a acceptat provocarea ei: s-a transformat în Kim Kardashian. Poate-poate o ajunge și ea măcar la jumătate din urmăritorii pe care soția lui Kanye West îi are pe Instagram (Kim K. Are 121 de milioane de urmăritori pe Instagram, n.r.).

În doar jumătate de an, actrița a câștigat peste trei milioane de adepți, însă a aflat recent că poate avea mult mai mulți. Chiar și gazda emisiunii The Ellen DeGeneres Show are mai mulți decât ea – 60 de milioane. Impresionată de numărul mare de fani de pe Instagram, Roberts a decis să ia măsuri drastice pentru a câștiga mai mulți fani.

„Ar trebui să am cel puțin 51 de milioane”, a glumit actrița, referindu-se la vârsta ei.

DeGeneres, care susține că este influencer pe Instagram, i-a sugerat să arunce o privire la surorile Kardashian-Jenner, care au strâns milioane de fani datorită fotografiilor provocatoare pe care le postează pe rețeaua de socializare.

Ca să-i convingă fanii s-o urmărească pe Instagram, Ellen Degeneres a adus o echipă de experți în make-up care s-o transforme pe Julia Roberts în Kim Kardashian. Machiajul strident, bustul generos și fundalul exotic ar trebui s-o avantajeze, dar… În timpul transformării actrița laureată cu un premiu Oscar s-a răzgândit. „Cred că ar trebui să vreau urmăritori, dar acum nu mai sunt sigură”, a râs ea, surprinsă de rezultatul caraghios.

Cel mai probabil, urmăritori și adepți actriței o îndrăgesc pentru talentul actoricesc, personalitate și șarm și nu pentru…câteva poze în care aduce a vedetă social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.