Pentru al doilea an consecutiv, județul Arad își trimite echipa campioană la juniori A1 la turneul semifinal, din perioada 15-18 iunie. După Unirea Sântana, a venit rândul Ineului și tot după o manșă secundă convingătoare în faza interjudețeană. După un 1-1 la Bustuchin, tinerii zărăndani s-au impus cu 5-0 pe teren propriu.
Cu toate că a plouat toată după-amiaza (și) la Ineu, tribuna arenei din Parcul central a fost plină, așa cum nu a mai fost demult. Până la urmă, pe teren se afla „crema” juniorilor din zona Crișului și împrejurimi, iar aceasta nu a rămas datoare.
Ineuanii au făcut un joc foarte bun, dând dovadă de determinare, ambiție și poftă de fotbal. Nici nu a început bine jocul și Denis Mâ­neran a deschis tabela cu un șut din careu. Era doar minutul şase și calificarea prindea contur. Oaspeții au încercat să echilibreze jocul, dar în evidență a ieșit și apărarea disciplinată a ineuanilor. Pe final de repriză același Mâne­ran a zguduit transversala cu un șut de la 25 de metri și anunța – oarecum – ce avea să urmeze în al doilea mitan.
După o oră de joc, gorjenii au cedat atât fizic, cât și tactic, iar ineuanii au punctat de două ori după faze rapide. La finalizare s-a aflat același Denis Mâneran, care a realizat „hattrickul” în minutele 59 și 60. La 3-0, dubla era tran­șată, însă pofta de gol a elevilor lui Cristi Sculici nu era stăpânită. Intrați în luptă în partea a doua, Jurj și Țica au rotunjit tabela în minutele 78 și 80 după faze lucrate în careul advers.
Formații:
CS Ineu: Pușcaș – Kotroczo, Karmanoczky, Șerban, Dragoș – Bociort (B. Mașniță), Ciurdaru (Țica) – Florea, Belei (Nemțeanu), Balaci – D. Mâneran (Jurj). Antre­nori: Cristian Sculici și Dacian Balaci.
Bustuchin: A. Sgîia – I. Călcioiu, Ștefan, Gr. Cucăilă, Cazan – V. Arge­șanu, Borhină, Văduva, D. Cucăilă – Danciu, Militaru. Au mai jucat: Paschia și G. Sgîia. Antrenori: Alexandru Baros și Viorel Ancuța.

Recomandările redacției