Juniorii Academiei UTA s-au întors cu rezultate bune de la Craiova

0
178

Cele două echipe de juniori ale Academiei UTA s-au deplasat în această sâmbătă în Cetatea Băniei, pentru duelul cu Știința U Craiova. Echipele U19 respectiv U17 au făcut o treabă destul de bună pe terenul craiovenilor și s-au întors acasă cu patru puncte.

Juniorii mari au fost cei care au reușit să își surclaseze adversarii, pe care îi conduceau cu 5-0 la pauză. Mercioiu și Negoescu au semnat câte o „dublă”, iar Onișor și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Forma bună a băieților lui Costel Bogoșel și Mihai Petcuț a continuat și în actul secund, aceeași Mercioiu și Negoescu au mai înscris fiecare câte un gol, apoi Cleuță a închis tabela la 8-0 pentru UTA, transmit cei de la echipa arădeană pe site-ul oficial. Au jucat: Țirian – Cleuță, Popa (Andrieș), Bortiș, Cira (Domide), Dănilă, Onișor (Monea), Borcea, Rotea, Mercioiu, Negoescu.

În confruntarea de la U17 a fost egalitate, 2-2 (după 1-0 pentru UTA la finele primului act). Boiț și Pașcalău au semnat golurile trupei conduse de Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș. UTA: Blaga – Varga, Pele, Roșu, Codrea, Boiț (Mare), Bulza, Șerengău, Pop, Nagy (Lingurar), Pașcalău.

Runda viitoare e programată pe 8 mai, UTA primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.