uta96Vremea capricioasă a dat peste cap programul campionatelor de juniori A și B, mai multe meciuri din ultimele două etape necesitând să fie reprogramate din cauza terenurilor devenite impracticabile. În discuție au intrat și cele două echipe arădene UTA și Atletico, ambele urmează să dispute la alte date meciurile din județul Satu Mare. Utiștii ar fi trebuit să joace la Olimpia Satu Mare (etapa XVIII), iar galben-negrii la LPS din aceeași localitate (etapa XIX).
Utiștii au disputat de atunci două întâlniri. Miercurea trecută, arădenii s-au aflat în fieful celor de la LPS Cluj. Ambele confruntări s-au încheiat la egalitate, 2-2 la juniori mari (goluri Bulza și Vlad) respectiv 1-1 la juniori mici (Trabalka). Lunea trecută, în devansul rundei XX, la Arad a sosit Liberty Salonta. Băieții lui Dorel Mutică au fost învinși cu 2-0, dar cei ai lui Sandu Gaica au continuat parcursul excelent din 2013, s-au impus cu 3-0 (Trabalka 2, D. Denuț) și contează serios în lupta pentru calificare în play-off, acolo unde merg primele patru clasate! „Să dea Dumnezeu să ne îndeplinim obiectivul, atât noi cât și prima echipă a UTA-ei!”, a spus Gaica.
Trecând în tabăra galben-negrilor, aceștia au pierdut pe propriul teren meciul juniorilor A cu LPS Bihorul (0-3) și au remizat la juniori B, 1-1 (gol Coșa). Echipele lui Vivi Erdei și Cornel Popa respectiv Cristi Păcurar și Francisc Tisza se pregătesc pentru dubla ciocnire de la LPS Satu Mare, reprogramată pentru 18 aprilie.
Luptă strânsă pe final la juniori B
La juniori A, utiștii sunt pe locul 6, cu 30 de puncte. Conduce U Cluj (46 de puncte), urmată de FC Bihor (40), Liberty (33), LPS Satu Mare (33) și Luceafărul Oradea (20). UTA e urmată de Atletico, locul 7 cu 21 de puncte.
În întrecerea juniorilor B, seria a VII-a e condusă Liberty (49). Podiumul e completat de LPS Satu Mare (43) și U Cluj (38), iar UTA stă pe loc de play-off, cu 34 de puncte. Lupta e deschisă, pentru că Atletico e a cincea clasată, cu 33 de puncte, iar bihorenele LPS și FC țin aproape, cu 31 de puncte.
Până la sfârșit, exceptând cele două restanțe, UTA mai dă piept cu Universitatea Cluj și Luceafărul Bălan, pe teren propriu. Atletico mai are de jucat cu FC Zalău (a), Olimpia Satu Mare (d) și LPS Cluj (a).

Recomandările redacției