După David Miculescu, Denis Hrezdac și Damian Isac par cele mai bune produse utiste ale generației 2001, crescută de Sandu Gaica și Adi Ungur. Sau cel puțin cele care au primit cele mai multe minute până acum în Liga 2-a, alături de Oroian, I. Garvrilă și Salka.

Hrezdac chiar a luat câteva tricouri de titular în acest sezon și a avut evoluții pozitive. În derby-ul Vestului, „închizătorul” de 17 ani a intrat pe teren la pauză, în locul lui D. Popa, dar nu a  prins ultimul fluier, fiind înlocuit în prelungiri de R. Iuga. Accidentarea a fost ușoară și tânărul utist pare pregătit de bătălia de pe „Cluj Arena”. „A fost un derby urât, pierdut de noi, le cerem scuze suporterilor, au fost și ei supărați la final. Chiar dacă sunt născut în Caraș, am auzit de mic de aceste derby-uri între UTA și Poli, de rivalitatea dintre suporteri, știm că i-am supărat pe ai noștri. Sperăm să ne revanșăm rapid, chiar de etapa viitoare. Jucăm la Cluj pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară, vor fi – probabil – 6-7 mii de suporteri la meci, majoritatea împotriva noastră, dar vrem să facem un meci bun și să câștigăm. Se poate spune că ei au prima șansă, căci se bat la promovare, dar nu ne gândim la asta, sper să ne întoarcem cu cel puțin un punct. Dacă se va apela la mine, voi da totul, m-am obișnuit cu nivelul Ligii a 2-a, deși e mai greu decât la juniori. Sper ca de la anul să joc și mai mult, mai ales că e și acea regulă a juniorilor. Dar, pentru asta trebuie să muncesc, să-mi văd de treabă”, a spus Hrezdac.

Ceva mai ofensiv în linia mediană, Damian Isac a intrat și el pe teren în finalul derby-ului cu Poli, dar în precedenta deplasare a jucat 75 de minute și a avut cele mai clare ocazii ale echipei sale în Energeticianul – UTA 2-2. „Îmi pare rău am ratat din poziții bune la Petroșani, mi-a lipsit experiența. Dar, eu zic că am învățat din acele greșeli și data viitoare să înscriu și să-mi ajut echipa. După ce am pierdut cu Poli, trebuie să ne revenim rapid și să câștigăm la Cluj. Avem un meci foarte greu acolo, ne lipsesc din nou mulți jucători, dar sperăm să facem un joc bun pe acel stadion frumos și să ne întoarcem cu trei puncte. Îmi pare rău că David (n.a. Miculescu) nu poate evolua, dar dacă domnii antrenori vor dori să mă folosească pe mine pe postul lui sper să profit și să joc cât mai bine”, a punctat și Isac.

Dennis Hrezdac și Damian Isac au șanse mari să fie titulari pe „Cluj Arena” în condițiile în care absentează Neagu și Miculescu, iar Matei nu e refăcut 100%.

Recomandările redacției