UTA se numără printre cluburile care și-au câștigat dreptul să se întreacă în topul celor mai buni juniori din țară la categoriile U19 și U17!
Juniorii mari sunt pregătiți de trioul Costel Bogoșel – Mihai Petcuț – Alexandru Țamboi și au terminat fără înfrângere (opt victorii și două egaluri) seria lor din Etapa Preliminară.
Acum, în Seria Vestică din Liga Elitelor, UTA joacă alături de: Ardealul Cluj, SCM Râmnicu Vâlcea, CFR Cluj, Csikszereda Miercurea Ciuc, CSS Slatina, U Craiova 1948, U Cluj, CSM Școlar Reșița și Centrul Național Mureș.
Prima rundă e programată sâmbătă, cu arădenii jucând în deplasare pe terenul ultimei grupări dintre cele enumerate mai sus.
Juniorii U17 au terminat în frunte la egalitate de puncte cu ASU Poli, dar au fost mai buni în meciurile directe, așa că diferența s-a făcut în favoarea Aradului. La Elite, UTA e în serie cu Ardealul, Interstar Sibiu, CFR Cluj, Miercurea Ciuc, Știința U Craiova, U Craiova 1948, LPS Bihorul și LPS Banatul. Prima rundă e „liberă” pentru utiști, care primesc, pe 6 octombrie, vizita celor de la LPS Bihorul.
În Seria Vestică, celelalte grupări care au reușit calificarea în Elită cu două echipe sunt Ardealul Cluj, CFR Cluj, Miercurea Ciuc și U Craiova 1948. În Seria Estică, cu echipe și la U19 și la U17 sunt Viitorul Constanța, FCSB, Dinamo București și Ceahlăul Piatra Neamț.

Recomandările redacției