Prima etapă a returului fazei preliminare din Liga Elitelor le-a trimis din nou pe formațiile arădene la Oradea, unde s-au încheiat fericut conturile cu LPS-ul. De aceasă dată, galopul de sănatate nu a mai venit din partea juniorilor mici, ci al celor de la Under 19, care au făcut o ultimă repetiție foarte reușită pentru derby-ul seriei, cu CFR Cluj.
„Poate cel mai bun meci”: LPS – UTA Under 19 0-9
Băieții lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi au trecut cu viteză maxi­mă de adversarul de astăzi: roș-albii au învins LPS Bihorul Oradea cu 9-0 pe terenul acesteia și au moral excelent înaintea meciului ce poate decide echipa care merge în Liga Elitelor.
Raul Petcuț a semnat o „triplă”, Luca Bodri și Nick Faur au marcat câte două goluri, iar Țuța și Savin au reușit câte un gol. „A fost un meci bun, poate cel mai bun reușit de noi până acum. Ne dă încredere înaintea derby-ului de săptămâna viitoare. Jucăm cu CFR Cluj, o echipă bună, ușor avantajată pentru care majoritatea jucătorilor născuți în 1999, în vreme ce noi suntem mai mulți din generația 2000. Învingătoarea ar putea merge mai departe și, repet, moralul nostru a crescut după meciul de azi”, a povestit Bogoșel pentru uta-arad.ro.
Tehnicianii „roș-albilor” au jucat cu Mureșan (Creța) – Savin, Sabău (Obrad), Onuțan, Frai – Lezeu, T. Bodri – Gruiescu (Nagy), Petcuț (Țuța), L. Bodri – Faur.
Revenire de la 0-1: LPS – UTA Under 17 2-3
După acel 10-0 din tur, puștii de la Under 17 erau așteptați să câștige ceva mai ușor pe Crișul Repede. Dar, s-au văzut conduși încă din minutul 4, după care Tăședan, Merian și Isac au pus lucrurile în ordine până la pauză. Până la urmă, tabela s-a oprit la 2-3, iar utiștii bifează al șaselea succes consecutiv. „Având în vedere că am avut câțiva jucători care s-au plâns de stări de rău, printre care Dumitru, Răzban sau Salka, cu acesta din urmă rămas acasă, am ieșit bine și din acest meci. Păcat că am luat prea ușor acele două goluri și ne-am jucat de multe ori cu ocaziile, dar rămânem neînvinși și suntem tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului”, ne-a declarat Vasile Sin, cel care-l ajută pe Sandu Gaica la cârma echipei.
Formația arădeană i-a reunit pe Zamfir – Dumitru, Spătar, Pașcu, Mohaci – Selegean (Hrezdac), Isac – Duma, Miculescu, Merian – Tăședan.

Recomandările redacției