Juniorul Stoin aduce trei puncte: Unirea Alba Iulia – Șoimii Lipova 0-1

0
389

Lipova și-a început seria grea din finalul returului cu o victorie la limită, 1-0, pe terenul Unirii Alba Iulia, după un gol înscris pe final de juniorul Raul Stoin.
Începutul meciului a fost do­minat de oaspeți, care au ratat două ocazii prin Sulea, în timp ce „alb-negrii” au așteptat oportunități de contraatac. Partida s-a echilibrat pe final de repriză, iar scorul pauzei a fost alb.
În debutul mitanului secund, Claudiu Davidaș a avut două șanse de a marca, dar a trimis pe lângă în ambele situații. Meciul părea să meargă înspre un 0-0 după ce Păcurar și Grozav au ratat încă două ocazii pentru gazde, ambele din lovituri libere. Dar ultimul cuvânt l-a avut Lipova: Fla­vius Sabău l-a introdus pe teren în minutul 86 pe Raul Stoin, iar după nici un minut acesta a trimis un șut de la marginea careului care a poposit în plasa porții lui Suciu și liderul a plecat cu toate punctele de la Alba Iulia. „Șoimii” au profitat de egalul Dumbrăviței la Giarmata și s-au îndepărtat la 5 puncte în vârful clasamentului. Weekendul viitor, elevii lui Sabău au o nouă partidă tare, pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir.
Formații:
Unirea: Căt. Suciu – R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha (65, Cl. Marcu) – Al. Giurgiu (74, Goguța), Davidaș (81, An. David), Selagea (cpt.), Tat, P. Păcurar – Cl. Oara (76, Mureșan)
Șoimii: D. Filip – Savin, Calvin, Vasiu, V. Filimon, Poiană (74, Burlă), Dobrean, M. Popa, D. Rusu (86, Stoin)– Sulea (79, S. Popa), Trabalka (Vasinc 62)
Arbitri: Cl. Ștef – V. Gaspar (ambii Tg. Mureș), R. Mereș (Cluj-Napoca)
Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca), Cr. Gîț (Deva).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.