Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League

0
265

Tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost numit antrenorul anului în Premier League. Sir Alex Ferguson a făcut anunțul iar la adresa germanului a adus numai cuvinte de laudă.
După o pauză de 30 de ani Klopp a adus titlul pe Anfield Road și a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor cu Liverpool, după succesul din UEFA Champions League din sezonul precedent. De aceea antrenorul „cormoranilor” a fost cel mai potrivit pentru acest titlu.
Cel care a anunțat câștigătorul trofeului a fost Sir Alex Ferguson, care a ținut să îl felicite pe Klopp.
„Jurgen, fantastic. Vorbim despre Leeds că a petrecut 16 ani în Championship, dar Liverpool nu mai câștigase titlul de 30 de ani. Incredibil! Meriți cu desă­vâr­șire premiul, nivelul echipei tale a fost senzațional. Personalitatea ta se face simțită în toate departamentele clubului. A fost o performanță remarcabilă. Te iert pentru că m-ai trezit la 3:30 dimineața să-mi spui că ai câștigat titlul în Premier League“, a spus Ferguson pentru Sky Sports.
Klopp și-a adus aminte de prima întâlnire cu Sir Alex Ferguson, și susţine că este extrem de încântat pentru distincția primită.
„Sunt absolut încântat de acest premiu. E minunat! Am văzut cine l-a câștigat în trecut, legende ale lui Liverpool, Bill Shankly, Bob Paisley, Kenny Dalglish. Dar trofeul îi poartă numele lui Sir Alex Ferguson. Știu că nu e potrivit pentru un manager al lui Liverpool să spună asta, dar îl admir. A fost primul antrenor britanic pe care l-am întâlnit și am luat un mic dejun împreună. Nu știu dacă el își mai amintește, dar eu nu am cum să uit pentru că a fost ca și cum l-aș fi întâlnit pe Papă“, a spus Klopp pentru Sky Sports.
Mulțumiri au primit și cei din staff-ul tehnic al lui Klopp, dar și jucătorii au fost felicitați pentru munca depusă și sezonul incredibil pe care l-au avut împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.