În perioada 16 – 19 octombrie 2014 s-a desfăşurat în oraşul polonez Szczecin ediţia a V-a a Campionatului Mondial de Karate W.U.K.F (World Union Of Karate Federation) pentru copii, mini-cadeţi, cadeţi şi juniori.
La această manifestare sportivă au luat parte 36 de naţiuni de pe toate continentele, reprezentate de un număr de 1.384 de sportivi. În cadrul festivităţii de deschidere a luat parte și preșe­dintele Leh Valensa, dar şi mi­nistrul culturii şi sportului din Polonia. Atât festivitatea de des­- chidere cât şi întreaga desfăşurare a Campionatului a fost transmisă în direct de către televiziunea naţională poloneză, televiziunea local din oraşul Szczecin şi AGERPRES România.
Clubul C.S Banzai Karate Club Arad a participat cu un grup de patru sportivi, care au obținut următoarele rezultate: categoría juniori (18-21 ani): Jessica Duma, vicecampioană mondială de kata echipe, vicecampioană mondială de kata individual, medalie de bronz la kumite individual, categoría mini cadeţi (13-14 ani): Denisa Crecea, medalie de bronz la kata individual, Mădălina Bic, locul 7 la kata individual, iar la categoria copii (8-10 ani): Timur Nagy, vicecampion mondial de kata individual.

Recomandările redacției