ducesa-kate-williamDupă îndelungi ore de travaliu, soţia prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton, a născut.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a adus pe lume un băieţel.

Bebeluşul regal a venit pe lume la ora 16:24. Proaspăta mămică şi fiul ei vor rămâne la spital peste noapte.

Micuţul are 3,800 kilograme. Bebeluşul este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

Consoarta prinţului William al Marii a născut după 12 ore de travaliu. Ea a intrat în travaliu încă de luni dimineaţă.

Venirea pe lume a copilului princiar a fost aşteptată cu sufletul la gură de întreaga lume.

La spitalul St. Mary din Londra, unde a fost internată ducesa de Cambridge, s-au adunat ziarişti din toată lumea. Mii de persoane s-au strâns în faţa Palatului Buckingham.

Ducesa de Cambridge a fost internată la maternitatea spitalului St. Marry, luni, la puţin timp după ora locală 06.00. Soţul ei a însoţit-o la spital şi, potrivit presei britanice, ar fi asistat la naştere.

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, a fost prima care a aflat despre venirea pe lume a bebeluşului.

„Înaltimea sa regala Ducesa de Cambridge a nascut un baiat, la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Nou-nascutul cantareste 3,8 kg. Ducele de Cambridge a fost prezent la nastere. Regina, Ducele de Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall, Printul Harry si membrii ambelor familii au fost informati si sunt bucurosi de veste. Inaltimea sa regala si copilul sau sunt amandoi in stare buna si vor ramane in spital peste noapte”, se arata in comunicatul oficial difuzat de Palatul Kensington.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției