Keanu Reeves și Winonna Ryder sunt căsătoriți de 26 de ani, iar nunta ar fi avut loc în România

0
661

În urmă cu 26 de ani, Winona Ryder și Keanu Reeves au petrecut o perioadă de timp în România, pentru filmările celebrului Dracula. Atunci, cei doi au fost căsătoriți în film, iar pentru ca scena să fie cât mai veridică, regizorul Francis Ford Coppolaa folosit un preot ortodox român, care ar fi ținut întreaga slujbă religioasă.

Winnona și amintit de acest episod în timpul unui interviu acordat pentru promovarea comediei romantice „Destination Wedding”, în care cei doi formează din nou un cuplu.

„Noi chiar ne-am căsătorit în timpul filmărilor la „Dracula”. Nu, pe bune, am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală. În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că se poate spune că suntem căsătoriţi”, a declarat Winona Ryder.

Reeves, prezent și el la interviu, și-a amintit și el episodul nunții și a exclamat: „O, Doamne! Suntem căsătoriţi”.

Coppola a confirmat și el acest lucru: ,,Scena din film este autentică și foarte frumoasă, pentru că noi chiar am făcut ceremonia și l-am pus pe preot să facă întregul ritual. La final, într-un fel, am realizat că Winona și Keanu sunt căsătoriți în realitate, ca urmare a acestei scene și a acestei ceremonii”. Comedia „Destination Wedding” a avut premiera la sfârșitul lunii august, fiind cea de-a parta producție în care cei doi joacă împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.