keseReprezentativa României a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru, în minutele 53 şi 58.
Goluri: 1-0: Chipciu i-a pasat lui Keşeru, care l-a driblat pe Andersen şi a marcat în poarta goală. 2-0: Keşeru a primit o pasă de la Raţ şi a marcat cu un şut la vinclu de la circa 20 de metri.
România: Pantilimon – Papp (Luchin ‘80), Chiricheş (Moţi ‘70), Gardoş, Raţ – Hoban, Prepeliţă (Pintilii ‘84) – Enache (Ad. Popa ‘46), Maxim (Bicfalvi ‘64), Sânmărtean (Chipciu ‘46) – Keşeru. Selecţioner: .
Danemarca: S. Andersen – Jacobsen, Kjaer (Vestergaard ‘46), Bjelland, Boilesen (S. Poulsen ‘79) – Christiansen (Bech ‘46), Jorgensen (Hansen ‘70), Thomsen – Vibe (Y. Poulsen ‘73), Bendtner, L. Andersen (Wurtz ‘28). Selecţioner: Morten Olsen.
Cartonaş galben: Papp ‘61.
Mijlocaşul Eric Bicfalvi a debutat în acest meci la naţionala României. Cosmin Moţi a fost fluierat de suporteri în momentul în care a intrat în locul lui Chiricheş. Suporterii de la una dintre peluze au scandat injurii la adresa FRF şi au purtat tricouri pe care era scris: „Stop abuzurilor”.
Acesta a fost ultimul meci al naţionalei României în acest an.

Recomandările redacției