Klaus Iohannis a anunțat încă o lună de stare de urgență

0
109

La sfârșitul ședinței cu membrii guvernului, de luni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună de zile. „La începutul săptămânii viitoare voi emite un nou decret, prin care starea de urgență va fi prelungită pentru o lună de zile. Este absolut necesară pentru a ţine evo­luția epidemiei sub control“, a declarat Klaus Iohannis. Totodată, Klaus Iohannis a declarat că avertizează populația să nu se relaxeze și să respecte cu strictețe recomandările autorităților, altfel România poate ajunge ca Italia și Spania: „Tocmai am finalizat o ședință de bilanț intermediar, am finalizat o ședință de bilanț intermediar, i-aş spune, la care a participat premierul Ludovic Orban
și mai mulți miniștri din Guvernul României. Am dorit împreună să tragem primele concluzii, să vedem cum au fost puse în practică măsurile decise prin decret și prin ordonanțele militare. Am evaluat impactul acestor măsuri și cum trebuie conduse lucrurile în următoarele săptămâni. (…)
Așadar, este clar: nu suntem încă la vârful epidemiei. În niciun caz nu este momentul să ne relaxăm. Să fim atenți, să nu fim panicați și să respectăm indicațiile autorităților”, a declarat şeful statului.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.