De ceva vreme n-au mai fost găsiți chiar așa mulți oameni ce murdăreau străzile orașului. Cu toate acestea, minunea nu a ținut prea mult. Ieșiți în patrulă de noapte pe străzile orașului, polițiștii au găsit un bărbat care mânca seminte și ciocolată, apoi atunca tot ce i-a trecut prin mână, pe jos.

Surprins de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, în data de 30 septembrie spre 1 octombrie, bărbatul se afla în zona Pieței Avram Iancu. El mânca liniștit semințe și ciocolată, ca mai apoi să arunce pe domeniul public coji și ambalaje. După ce l-au identificat, polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani. Acesta a trebuit ulterior să curețe zona și va plăti o amendă contravențională în cuantum de 1501 lei.

Însă, prinderea lui nu a fost una de câteva secunde și într-un mod civilizat. La sosirea echipajului DGPL Arad, C.S. a încercat să părăsească zona, îndreptându-se înspre Boul Roșu. El a fost ajuns din urmă și chestionat de oamenii legii. În urma controlului corporal sumar, polițiștii locali au fost nevoiți să confiște un briceag pe care bărbatul îl avea ascuns în haine.

Recomandările redacției