La Balul Mărțișorului, membrii CARP s-au simțit bine și au dansat… ca-n tinerețe

0
320

Organizat la inițiativa unor membrii Carp și puternic susținut de conducerea CARP Arad, Balul Mărțișorului s-a bucurat de un frumos și oarecum neașteptat succes. Ținut la finalul săptămânii trecute (și găzduit de localul fostului Bingo), balul a fost un succes nu numai prin numărul participanților – puțin sub 190, ci și prin modul deosebit cum aceștia au știut să se simtă bine împreună, uitând de vârstă și de problemele… fiecărei zile.

La mulți ani!“ doamnelor

Președinta CARP, economista Lidia Dan s-a dovedit o anfitrioană agreabilă și atentă iar comitetul de organizare… neobosit. La nici douăzeci de minute de la ora de fixată, localul a fost plin, președinta CARP  putând adresa salutul său și al comitetului de organizare tuturor participanților. Urări speciale au fost adresate doamnelor, balul fiind organizat, de fapt, în cinstea zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, urări primite cu aplauze. Președinta a lansat apoi inițiativa ca astfel de acțiuni să se organizeze cât mai des posibil – pentru a marca diferite sărbători, propunere primită tot cu aplauze. După urările finale de sănătate și distracție plăcută, întreaga asistență a cântat tradiționalul „La mulți ani“ în onoarea tuturor femeilor, în general și a celor prezente, în special.

După scurta deschidere s-a trecut direct la… dans. Atmosfera a fost degajată încă de la început, zâmbetele au fost pe fețele tuturor iar ringul de dans neîncăpător: încă la primele acorduri de muzică dansantă, participanții s-au ridicat de la mese și l-au umplut „ochi“. Dacă băuturile răcoritoare și apa plată au avut succes încă de la început, meniul a venit ceva mai târziu, lăsând spațiu larg socializării, fotografiilor și… dansului. În tot acest timp, neobosita secretară CARP Ancuța Brihan a imortalizat foto toate momentele cheie.

Impresii de moment

Câteva declarații, luate la cald, au venit să confirme impresiile noastre. „Este pentru prima oară când facem o acțiune de o asemenea anvergură. Am mai făcut multe acțiuni: culturale, întâlniri literare și muzicale, drumeții dar aceasta este cu totul deosebită și până acum ne bucurăm că toată lumea se simte bine și promitem că pe viitor vom mai face asemenea acțiuni, chiar și lunare dacă sunt propuneri. Vrem ca și pensionarii să se mai relaxeze, să mai uite de problemele lor: de sănătate, economice ș.a.“ aprecia Rodica Ghender consilieră CARP.

Ecaterina Sturz, tot consilieră a adăugat: „Sunt bucuroasă că a venit atâta lume, chiar membrii de-ai noștri de la Gurahonț, că toți se simt bine, că atmosfera este așa cum ne-am așteptat, poate chiar peste așteptările noastre“.

„Eu îmi doresc și sper ca toată lumea să se simtă bine. Știu că pentru generația aceasta de oameni cea mai iubită distracție este dansul – și după cum vedeți tuturor le place și știu să danseze – și de aceea credem noi că organizând și pe viitor astfel de evenimente vom avea ocazia să fim împreună și să ne simțim bine“ ne spunea cu sinceritate și consiliera Nagy Etelca. Balul s-a încheiat în jurul orei 22 și toată lumea afost de acord că a fost deosebită reușită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.