Buda 1Deunăzi, trimis cu „lista” în buzunar, am plecat să fac cumpărăturile. Primul în ordinea importanței, a fost un celebru măcelar din Bujac, nu-i spun numele, undeva peste barieră. Dar, de cum ajung la bariera de pe strada Măgurei, privesc în jur și nu-mi vine să-mi cred ochilor. Stimați consilieri CLM, îna­inte de barieră , pe dreapta un teren viran cât vezi cu ochii; teren viran, cu gunoaiele orașului aruncate în bătaie de joc. Trăiam un coșmar, cum dom­nilor, la vreo 200 metri de Calea A. Vlaicu, iadul. Mă credeți dragii mei consilieri CLM?
Imaginile fotografice le-am făcut le reîntoarcere, oprit pe dreapta, în graba mare, deoarece o haită de câini m-au adulmecat. Am văzut un canton – cabină, o ruină, mărturie că CFR-ul este la fali­ment. Adică, cum să nu poți să-ți îngrijești cabinele? Cum?
Închei, stimați consilieri CLM, rugându-vă ca în ieșirile Dvs în oraș, indiferent de motive, considerați-vă în Buda 2interes de serviciu, vedeți, constatați și rezolvați, desigur, din obligațiile pe care le aveți față de cei ce v-au votat.
 (B.B.)

Recomandările redacției