carnaval 4 carnaval 2 carnaval 5Cercul „Atelierul Fanteziei“ coordonator profesor Camelia Iordache, Cercul Gimnastică Aerobică, coordonator profesor Iosif Papp, Cercul Cultură şi  Civilizaţie Engleză, coordonator profesor Florina Sălăşan au organizat ma­nifestarea intitulată Carnavalul „Bucu­- riile iernii“, derulată în 20 decembrie 2012. La ea au participat un număr de 140 elevii şi copii de la cele trei cercuri precum şi foarte mulţi părinţi.
În cadrul programului realizat de talentaţii copii a avut loc o demonstraţie de gimnastică aerobică şi o demonstraţie de judo, un miniconcert de colinde în limba engleză, activitatea încheindu-se cu prezentarea costumelor de carnaval prezentate de cei mai mici participanţi la carnaval.
Tot în acest cadru festiv au fost premiaţi şi copiii cu rezultate deo­sebite obţinute în semestrul întâi, de la Cercul Atelierul Fanteziei.
Cele mai importante premii au fost două medalii de aur obţinute de elevele Alexandra Bursuc şi Raluca        Andronic în India, la un concurs de artă, precum şi două medalii din partea ju­riului obţinute de elevele Sarah Iancu şi Anastasia Cherechean tot în India.
Copiii au fost recompesaţi şi cu pachete cu dulciuri şi diploma pentru activitatea lor.
„Mulţumim celor care ne-au spri­jinit pentru a putea recompen­sa talentaţii copii: Primăria Oraşului Lipova, Popină Prodimpex, pre­cum şi comitetului de părinţi“ a încheiat relatarea profesor Camelia Iordache, coordonator al cercului „Atelierul Fanteziei“ din cadrul Clubului Copiilor Lipova.

Recomandările redacției