La CJA se va desfăşura prima şedinţă ordinară din acest an

0
469

sedinta

Aleşii judeţului se reunesc la finele acestei săptămâni, pentru o şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean. Şedinţa de la finele lunii ianuarie nu este cea în care se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli, alte proiecte de interes urmând să fie supuse aprobării.

În şedinţa de vineri, 30 ianuarie, administraţia judeţeană are de stabilit organigrama şi statutul de funcţii pentru o serie de instituţii din subordine, precum şi pentru aparatul propriu. În această şedinţă ar urma să fie fie stabilit şi nivelul redevenţei pe anul 2015, pentru bunurile care aparţin domeniului public al judeţului Arad concesionate către S.C. Compania de Transport Public Arad S.A., S.C. Aeroportul Arad S.A. şi S.C. Compania de Apă Arad S.A. Compania de Apă are de virat Consiliului Judeţean cea mai mare redevenţă din rândul companiilor, adică, peste 4,99 de milioane de lei. Compania de Transport Public are de achitat 291.000 de lei la CJA, iar Aeroportul Arad, 85.108 de lei. Aleşii urmează să supună la vot şi proiectul privind bugetul Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Curtici Arad pe anul 2015 şi tarifele licenţelor de lucru pentru activităţile regiei.

Nu în ultimul rând, administraţia urmează să supună votului proiectul privind planul de reparaţii şi investiţii al Companiei de Apă, pe acest an. Operatorul urmează să investească 13 milioane de lei în lucrări de investiţii şi reparaţii, în infrastructura de apă-canal din municipiu şi judeţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.