La cumpăna dintre ani, alături de artiștii arădeni

0
380

„Pași spre An Nou” se intitulează spectacolul pe care îl dăruiesc arădenilor, în 31 decembrie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și Trupa Marionete, Filarmonica Arad și Centrul Municipal pentru Cultură Arad. Este vorba despre un spectacol-divertisment de muzică și poezie.

„Am strâns laolaltă actori și muzicieni și am pus la punct un proiect care să-i bucure pe spectatori în una dintre cele mai speciale seri ale anului. Dorim ca «Pași spre An Nou» să fie darul nostru, al artiștilor arădeni, pentru toți cei care ne-au fost alături, chiar dacă doar virtual, în anul acesta atât de greu pentru noi toți”, a spus  Bogdan Costea, manager TCISA

„Pași spre An Nou” este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii Oltea Blaga, Liliana Balica, Oana Kun, Mariana Tofan, Roxana Sabău, Robert Pavicsits, Alex Popa, Nuți Dorobanțu, Sorin Dorobanțu, Izabela Cotescu, precum și cu muzicienii Florin Gherghel (concertmaistru), Natalia Gorceacova (vioară), Gavril Cenadan (violă) și Romeo Sălăjan (contrabas).

Spectacolul va fi difuzat, începând cu ora 18.00, pe paginile de facebook ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Trupei Marionete, Filarmonicii Arad și Centrului Municipal pentru Cultură Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.