La doar 10 ani a fugit de acasă și a început să cerșească prin Arad

0
361

O minoră surprinsă la cerșit alături de doi adulți, în zona bisericii din cartierul Subcetate, a fost identificată de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică.
Fata a fost prinsă în fapt duminică, 3 noiembrie 2019, în urma unui apel care a sosit la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.
Cele două persoane alături de care micuța a fost găsită au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor legilor.
În schimb, N.I., în vârstă de 10 ani, a fost predată de polițiștii locali asistenților DGASPC Arad, în Centrul de Permanență „Morcoveață”.
Mai departe a continuat identificarea minorei și s-a stabilit că aceasta are domiciliul în Sânpetru German. De asemenea, fetița le-a mărturisit polițiștilor locali că mama ei s-ar afla undeva în Arad. Pe lângă, aceasta a recunoscut că fugise de acasă, nu pentru prima dată.
Din motive necunoscute, minora nu a vrut sub nici o formă să fie dusă la un adăpost, aceasta exprimându-și clar intenția de a părăsi cu prima ocazie orice locație în care i s-ar oferi adăpost de către autorități.
Mama sa este acum căutată poliția locală, fiind pasibilă de amendă pentru lăsarea fără supraveghere a copilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.