Un tânăr mai neliniștit a luat niște decizii pripite după ce a consumat câteva pahare de alcool. Totul a avut loc ieri când, după ce a băut o anumită cantitate de alcool, acesta a prins curaj și s-a crezut șofer. Din nefericire pentru el, polițiștii nu l-au lăsat să se bucure prea mult de aventura pe care a început-o.
Astfel, polițiștii orașului Ineu l-au depistat ieri, în timp ce se afla în trafic, pe tânărul de 18 ani, din Ineu. Acesta conducea o autoutilitară în localitate și, după ce au făcut câteva cercetări în privința lui, polițiștii și-au dat seama că nu doar conducea. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul, pe lângă că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mai avea și un consum de alcool care, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, tânărul fiind cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

Recomandările redacției