La doar 18 ani, a înjunghiat un alt tânăr din Chesinț

0
354

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 05.05.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 18 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.1, 2 Cod penal.

În seara zilei de 04.05.2021, inculpatul, pe fondul consumului de alcool,  i-a aplicat persoanei vătămate de sex masculin, în vârstă de 19 ani, trei lovituri cu un cuţit tip briceag, care i-au produs plăgi în zona toracelui şi a coapsei. Infracţiunea  a fost comisă într-un loc public, în faţa unui imobil situat în loc.Chesinţ, com.Zăbrani, jud.Arad.

Inculpatul  a fost reţinut în data de 05.05.2021 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng  principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.