Sebastian_MarijuanaScandalurile se ţin scai de Dana Marijuana (34 de ani). Chiar dacă urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei, fosta cântăreaţă a ales să-şi părăsească soţul la doar opt luni de când i-a jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu.

Povestea de dragoste dintre Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian, a luat recent o întorsătură neaşteptată. După o ceartă aprigă cu bărbatul care credea că îi este sortit, fosta cântăreaţă a ales să se întoarcă în casa tatălui său, pentru a nu mai duce grija zilei de mâine. “De trei săptămâni stă la mine, pentru că nu se mai înţelege cu soţul ei. Ce pot să-i fac dacă nu mă ascultă niciodată şi face numai de capul ei? Acum şi-a dat seama că omul ăsta nu este potrivit pentru ea, dar este deja prea târziu, pentru că sarcina a avansat în luna a cincea. Nu ştiu cum o să ne descurcăm când se va naşte copilul, pentru că eu am îmbătrânit şi nu mai am putere”, ne-a declarat tatăl Danei.

Merge la mare ca să vândă bijuterii

Pentru a face economii, dar şi pentru a câştiga câţiva bănuţi în plus, bărbatul de 65 de ani s-a hotărât să petreacă vara pe malul mării, acolo unde speră să vândă bijuteriile pe care le realizează cu mâna lui. “Pentru că nepoata mea, Alessia (8 ani), a terminat şcoala, am hotărât să plecăm toţi trei la mare pe timpul verii. Acolo mai fac şi eu un ban din vânzarea bijuteriilor şi pot duce un trai mai decent”, ne-a mai povestit Ion Coteanu.

Sursa:  Libertatea.ro

Recomandările redacției