La drumuri, fotbal și politică toți ne pricepem…

2
790

Acum aproape că știm cu toții sau am auzit de prin presă că s-a început reabilitarea drumului de la Seleuș la Nădab. Lucrarea a debutat anul trecut și execuția este realizată în proporție de 40%, termenul de finalizare fiind sfârșitul anului 2020. Un cetățean, care tocmai venea de la o înmormântare, ne-a spus o vorbă care are o… rimă frumoasă, dar și plină de adevăr. Vorbele sună cam așa: „La drumuri, fotbal și politică cu toți ne pricepem, dar la drumuri sunt specialiști, iar în politică tupeiști“, ne-a spus, cu un zîmbet amar, omul. Să revenim însă la discuția noastră. Omul de afaceri și patronul firmei executante ne-a spus că aceștia sunt pașii, absolut obligatorii pe care trebuie să-i parcurgă facerea unui drum. „S-au executat lucrări și trebuie lăsat să se circule pe el. Este normal ca în această fază să apară fisuri, gropi sau alte probleme tehnice. Pe urmă se intervine și se remediază terenul că altceva nu se poate face. Acum lucrăm la remedieri și pe urmă vom începe asfaltarea drumului“, a precizat omul de afaceri Ovidiu Palcu.
„Am văzut că se postează pe Facebook și în mediul online tot felul de bazaconii referitor la acest drum. Dar drumul este în lucru și perioada de execuție este de doi ani. Așadar lucrările sunt în grafic. Nu știu ce au văzut acești indivizi“, mai adaugă un cetățean din Zărand. Deci, așa cum s-a spus anterior că la drumuri, fotbal și politică se pricep cu toții… Vai de noi, am încheia noi.
Voicu Sida

2 COMENTARII

  1. O fost mai bine înainte pentru unii !
    Atata răutate …acuma nu ii bine ca se face ceva si pentru noi ! Cand ii auzi pe unii ca isi fac campanie electorală pe tema asta …unii care habar nu au ce inseamna un proiect .. De exemplu domnisoara de la ALDE…experta in constructii..de tot felul …comentează si isi face campanie etc …dar ea nu a fost in stare sa faca un proiect pt Scoala la care este director !

  2. Sa nu zici ca vrea domisoara primar ! Vai de noi daca nebuna ajunge primar . Stiti ca provine din din o familie de debili mintal si cred ca are si ea ceva ,mostenire , !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.