La echipa națională se simte dorința de victorie

0
190

Fotbalistul Florin Tănase a declarat, luni, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, că în cadrul lotului echipei naţionale se simte dorinţa de a câştiga.

Atmosfera este bună la echipa naţională, se simte dorinţa de a câştiga. Nu contează numărul selecţiilor, când vii la echipa naţională trebuie să fii montat 100% şi să dai totul la fiecare meci, pentru că sunt milioane de suporteri în spate care aşteaptă rezultate bune pentru a fi fericiţi. Eu fiind jucător ofensiv, văd cu ochi buni strategia ofensivă a selecţionerului Mirel Rădoi. Dar după părerea mea trebuie să existe un echilibru în funcţie de adversarul pe care îl întâlneşti“, a afirmat Tănase.

Acest își dorește foarte mult să obțină victorii alături de echipa națională deoarece acestea îl pot ajuta și la posibilele transferuri în străinătate.

Eu mi-aş dori, dar nu e obligatoriu ca eu să marchez, mi-aş dori mult mai mult ca echipa naţională să câştige toate cele trei meciuri. Cu siguranţă meciurile la naţională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate pentru că sunt meciuri europene“, a adăugat fotbalistul.

Tănase a precizat că postul pe care se simte cel mai bine este cel de mijlocaş ofensiv.

La Viitorul cel mai eficient am fost ca extremă, dar cel mai confortabil mă simt ca mijlocaş ofensiv, în 4-2-3-1 în spatele vârfului sau în 4-3-3“, a precizat Tănase.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Belarusului, într-o partidă amicală, la 11 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti. Ulterior, prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), în Liga Naţiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.