buldo excav GhiorocDemersurile făcute de administrația comunei Ghioroc de a achizi­ționa un buldoexcavator au fost încununate de succes. Aceasta deoarece de săptămâna trecută, mai precis de joi, 10 iulie, mult așteptatul utilaj poate fi admirat în fața sediului primăriei.
După cum ne preciza Corneliu Pop-Morodan, tânărul primar al comunei Ghioroc, acesta a fost achiziționat prin fonduri europene.
„Buldoexcavatorul este de producție englezească și a fost achiziționat prin fonduri UE accesat prin GAL (Grupul de Acțiune Locală – n.red.). Am făcut demersuri încă din septembrie 2012 și ne bucurăm că am reușit să-l pri­mim acum. Urmează să-l înmatriculăm, să-i facem asigurare. Am reușit să găsim și un buldoexcavatorist care va face totuși și un instructaj specific. Încă în vara aceasta utilajul va fi pus la treabă, deoarece avem deja o listă de lucrări ce trebuie realizate pe domeniul public, printre ele numărându-se: reparații la unele drumuri, săparea ori adân­cirea șanțurilor pluviale, nivelări de terenuri, mutarea unor materiale de construcție ș.a. Acest utilaj ne va scuti de multe cheltuieli pentru acest gen de lucrări care se fac periodic“ a mai precizat primul edil.
(F.B.)

Recomandările redacției