caiPoliţiştii de la Ineu au identificat, marţi, doi hoţi de cai, în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea furtului. În data de 20 mai, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 18 spre 19 mai, două persoane necunoscute au sustras doi cai, din locul special amenajat, de pe păşunea oraşului Ineu. În urma cercetărilor efectuate, în mai puţin de 24 de ore, de la sesizarea furtului, poliţiştii au identificat suspecţii în acest caz, în persoana lui Dorel F. de 25 ani şi Andrei H. de 26 ani, ambii din Ineu.
De asemenea, poliţiştii au depistat şi caii furaţi, care după ce au fost sustraşi de pe păşunea oraşului Ineu, au fost transportaţi cu un microbuz şi vânduţi unei persoane, din judeţul Timiş.
„Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, susţine purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției