La Ineu se desfășoară noi lucrări în infrastructura de apă

0
316

Noi lucrări în infrastructura de apă-canal vor fi efectuate la Ineu, în cadrul Master Planului Companiei de Apă.
Lucrările se derulează în cadrul contractului CL7 – Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor exis­tente la conducta de apă rea­lizată de curând, incluzând branşamentele aferente.
Aceste lucrări se vor derula în mai multe etape, astfel că: vineri, 30 septembrie are loc cuplarea reţelei de apă de pe strada Cloşca cu cea de pe strada Calea Repu­blicii, urmând să fie întreruptă furnizarea apei potabile în intervalul orar 08.00 – 15.00. Marţi, 4 octombrie are loc cuplarea reţelei de pe strada Calea Republicii cu cea de pe strada Calea Aradului şi efectuarea branşamentului de apă la Spitalul Orăşenesc Ineu, astfel că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în intervalul orar 08.00 – 15.00.
„La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă.
Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.