La Ineu se lucrează din nou la rețeaua de apă

0
397

La final de săptămână sunt programate noi lucrări la Ineu, în cadrul Masterplanului pe apă-canal.
Compania de Apă anunță că, în cadrul proiectului „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., este planificată o lucrare la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu.
Lucrarea se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constă în montarea unei vane pe conducta de apă realizată în cadrul proiectului POS „Mediu”.
Astfel, vineri, 27 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 12:00, furnizarea apei potabile pe Calea Republicii va fi întreruptă.
Consumatorii trebuie să știe că, la reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinete. Le este reco­- mandat consumatorilor să nu folo­sească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva mini­mă de apă pe perioada executării lucrărilor.
Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.