La Intim chiar și tomberoanele așteaptă autobuzul

0
367

Când vine vorba de stațiile de autobuz din Arad o mulțime de lucruri se întâmplă. De cele mai multe ori, oamenii care trebuie să aștepte în stație, dar și autobuzele care ajung acolo sunt nemulțumiți pentru că mulți șoferi consideră stația un loc de parcare. Cel mai des se întâlnește un astfel de caz la UTA, dar nici celelalte stații nu sunt mai privilegiate, fiind văzute ca și locul perfect în care îți poți lăsa mașina.

Chiar dacă asta e deranjant pentru toți cei care circulă cu autobuzul, recent s-a descoperit un lucru și mai rău. Tomberoanele au fost amplasate tocmai în stația de autobuz, acolo unde unii așteaptă și alții trebuie să parcheze. În cazul de față este vorba despre cinci tomberoane care ocupă aproape toată stația și care incomodează foarte tare lumea care trebuie să aștepte acolo autobuzul.

Mai exact, vorbim despre stația de autobuz de la Intim, de pe strada Mărăcine. Aici se găsesc tomberoanele care au fost amplasate numai bine, în văzul tuturor, dar și sub nasul oamenilor care deja își fac griji pentru lunile de vară, fiind aproape convinși că acestea vor rămâne acolo o bună perioadă de timp.

Astfel, acum mai avem încă un motiv de mândrie pentru că înfrumusețarea orașului merge din ce în ce mai bine, oamenii devenind parcă tot mai inventivi.

 

Sursă foto: Liviu Kiraly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.